КАКО ДА НАРАЧАМЕ?

18012070_316788108738155_6046798264634703872_n

Сè што е потребно да сторите за порачување е да ни пишете порака на https://www.facebook.com/miamoekatcezaubavinacom/  со Ваши лични податоци (име и презиме, домашна адреса, телефонски број) и посакуваниот производ.

Доставата ја реализираме преку Брза пратка низ сите градови и села ширум Македонија.

Порачаниот производ го добивате во рок од 1-2 работни дена и се плаќа веднаш по приемот на Ваша домашна адреса.

Доставата чини 110 денари.

Со почит,

МИА-Мое катче за нега и убавина.мк