Fonex Argan Therapy Двофазен Спреј за коса| МИА-Мое катче за нега и убавина.мк

herba-market-fonex-argan-dvofazni-sprejFonex Argan Therapy Двофазен спреј за коса – 150 мл

Двофазниот спреј од Fonex ја потхранува, обновува и хидрира косата благодарение на аргановото масло кое го содржи. Воедно ѝ дава сјај и мекост, правејќи ја полесна за расчешлување. Го спречува статичкиот електрицитет. Ја враќа влажноста на косата по фенирање и го олеснува обликувањето.

Упатство за употреба:

Протресете пред употреба за да се измешаат двете фази. Нанесете по цела коса со прскање. Не се измива.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s