NAKED 3 Urban Decay-Професионални четки за шминкање| МИА-Мое катче за нега и убавина.мк

За ГЛАМУРОЗЕН изглед и лесно нанесување на Вашата омилена козметика изберете го NAKED 3 сетот од 12 професионални четки кои создадени само за Вас!

Со нашите повеќенаменски четки сте на чекор до совршена шминка како од козметички салон, а сето тоа може да го сторите во комфорот на Вашиот дом.
Заштитен и спакуван во соодветна мала метална кутија, овој урбан производ можете да го носите во Вашата чанта секогаш и секаде за корегирање на Вашата шминка или шминкање!

🔹 Урбан сет од 12 четки за професионална шминка

🔹Дрвени четки со синтетичко влакно, меки и нежни за Вашето лице.

🔹Металнa кутија

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s