Still Blondy Бланш за коса| МИА-Мое катче за нега и убавина.мк

7181542

Не ја суши косата. Благодарение на специјалната формула ја одржува хидратацијата во текот на целиот процес на осветлување на косата.

Ефикасен. Делува брзо и не ја иритира кожата.

Го неутрализира жолтиот тон! Содржи пигменти кои го спречуваат создавањето на непосакуваниот жолт тон во коренот на косата.

*Резултатот зависи од моменталната боја на Вашата коса.

САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s