Still Blondy Бланш за коса| МИА-Мое катче за нега и убавина.мк

Не ја суши косата. Благодарение на специјалната формула ја одржува хидратацијата во текот на целиот процес на осветлување на косата. Ефикасен. Делува брзо и не ја иритира кожата. Го неутрализира жолтиот тон! Содржи пигменти кои го спречуваат создавањето на непосакуваниот жолт тон во коренот на косата. *Резултатот зависи од моменталната боја на Вашата коса. САМО [...]