M.A.C.-СЕТ ПРОФЕСИОНАЛНИ ОВАЛНИ ЧЕТКИ|МИА-Мое катче за нега и убавина.мк

Сет Овални четки за совршено, професионално блендање од M.A.C. -10 Професионални четки - Секоја од четките е со различна големина и намена -Меки и нежни за Вашето лице -